Stjerneparade tager os tættere på Tarantino i ny trailer til dokumentaren ’QT8: The First Eight’

I snart tre årtier har Quentin Tarantino beriget os med ti stærke værker. Slår man de to ’Kill Bill’-volumener sammen til én, og trækker man ’Once Upon a Time in Hollywood’ fra, har vi de otte solide kapitler af filmhistorien, der i den nye dokumentar ’QT8: The First Eight’ nu stilles skarpt på.

Tara Wood, der også står bag portrættet ’21 Years: Richard Linklater’, har instrueret den nye dokumentar, der via interviews og fortællinger fra Tarantinos tætte samarbejdspartnere og tidligere skuespillere fortæller historien om Tarantino – fra hans helt unge dage som den passionerede nørd i filmbutikken over hans store debut i 1992 med ’Reservoir Dogs’ og Harvey Weinsteins kronede dage til tilblivelsen af ’The Hateful Eight’.

Filmen rummer interviews af en perlerække af stjerner, heriblandt Jamie Foxx, Michael Madsen, Richard Gladstein, Samuel L. Jackson, Jennifer Jason Leigh, Zoe Bell, Louis Black, Bruce Dern, Robert Forster, Diane Kruger, Lucy Liu, Eli Roth, Tim Roth, Kurt Russell, Stacey Sher, Scott Spiegel og Christoph Waltz.

’QT8: The First Eight’ udkommer digitalt den 3. december.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af