Quentin Tarantino skrotter ‘The Movie Critic’ som sin sidste film

Quentin Tarantino skrotter ‘The Movie Critic’ som sin sidste film
Quentin Tarantino under Cannes-festivalen i 2019. (Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

Glem alt, hvad du har læst om Quentin Tarantinos 10. og sidste film.

‘Pulp Fiction’-filmmageren har tidligere afsløret, at hans sidste film som instruktør skulle hedde ‘The Movie Critic’, være sat i 70’ernes Los Angeles og handle om en filmanmelder for et pornomagasin. Filmen skulle desuden have Brad Pitt i hovedrollen.

Nu har Tarantino imidlertid valgt at droppe projektet, skriver Deadline.

Hvorfor har han så det? Ifølge Deadlines unavngivne kilder skyldes det kort og godt, at han »skiftede mening«.

Mediet skriver, at Tarantino var blevet nødt til at omskrive manuskriptet, hvilket forsinkede starten på optagelserne. Nu har han altså efter sigende skrottet projektet helt og er vendt tilbage til tegnebrættet for at finde ud af, hvad hans sidste film så skal være.

Tarantino har tidligere forklaret, at ‘The Movie Critic’ skulle være baseret på en virkelig, men ukendt filmanmelder, som instruktøren selv læste, da han voksede op.

»Han skrev om mainstreamfilm, og han var en kritiker fra anden række«, sagde Tarantino. »Men jeg synes, at han var en utroligt god kritiker. Han var kynisk som ind i helvede. Hans anmeldelser var en krydsning mellem den tidlige Howard Stern, og hvad Travis Bickle kunne være, hvis han var filmkritiker. Tænk på Travis’ dagbogsnotater.«

Tarantinos seneste film er ‘Once Upon a Time in Hollywood’ fra 2019.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af