Samuel L. Jackson forklarer, hvorfor han elsker at arbejde med Quentin Tarantino – se videoen

Samuel L. Jackson forklarer, hvorfor han elsker at arbejde med Quentin Tarantino – se videoen
Quentin Tarantino og Samuel L. Jackson. (Foto: Michael Tran/FilmMagic)

Mens Quentin Tarantino forsøger at lægge sig fast på, hvad der skal være hans sidste film som instruktør, fejrer omverden, at hans tidlige mesterværk ‘Pulp Fiction’ fylder 30 år.

‘Pulp Fiction’-stjernerne Samuel L. Jackson, Uma Thurman, John Travolta og Harvey Keitel deltog således i en særlig jubilæumsvisning af filmen på amerikanske TCM Classic Film Festival.

Her fortalte Samuel L. Jackson på den røde løber, hvorfor han elsker at arbejde med Tarantino, skriver Deadline.

»Tarantino-film er meget anderledes, fordi de karakterdrevne«, siger Jackson i et kort videointerview med AP.

»Når du læser et Tarantino-manuskript, opdager du pludselig, at du ved, du kommer til at have meget at sige om, hvem du er, og hvordan du har det med tingene – i stedet for at læse fem sider med: ‘Okay, kør hurtigt, se ud på den her måde, bilen kører over en kantsten’«.

Samuel L. Jackson fortsætter: »Så der er mange flere ting, du skal legemliggøre som karakter og tage med dig for at udføre det. Det faktum, at jeg tilbragte årevis på teatret, hjalp mig meget med at omfavne det, Quentin laver. Og han sætter pris på det på en anden måde, fordi han ved, at jeg er vant til at holde taler, og jeg kan lide det«.

Jackson har gennem tiden medvirket i hele seks Tarantino-film, nemlig ‘Pulp Fiction’, ‘Jackie Brown’, ‘Kill Bill: Vol. 2’, ‘Inglourious Basterds’ (som voiceover-fortæller), ‘Django Unchained’ og ‘The Hateful Eight’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af