Casper viser Frank et nyt scoretrick i første tåkrummende klip fra ’Klovn The Final’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter en succesrig genoplivning af tv-serien er Frank Hvam og Casper Christensen klar til at slutte ’Klovn’-sagaen af med et brag, når punktummet sættes med en tredje og sidste spillefilm med den passende titel ’Klovn The Final’.

Nu er det første tåkrummende klip fra filmen landet, og der er i den grad tale om en klassisk ’Klovn’-scene.

Frank og Casper skal på herretur til Island, og humøret er i top. Da de i køen til check-in automaten ser to unge smukke kvinder, vil Casper lige demonstrere sit seneste scoretrick. Et trick, man allerede kan se få samme ikoniske status blandt fans som det famøse Bispebjerg-trick. Hvad der videre sker i scenen, skal ikke røbes her, men situationen eskalerer i hvert fald hurtigt.

Hvor første film omhandlede faderskabet, og efterfølgeren omhandlede venskabet, så er temaet i den tredje film denne gang ægteskabet. Det er ikke meget, vi ved om filmens egentlige plot endnu, andet end at det tager udgangspunkt i Franks 50-års fødselsdag. En (eller nærmere to) ting er dog sikkert: Det skal nok blive både sjovt og pinligt.

Casper Christensen og Frank Hvam står endnu engang selv bag manuskriptet til filmen, der bliver instrueret af ’Klovn’-veteranen Mikkel Nørgaard, som udover de tre spillefilm også har instrueret en lang række afsnit af tv-serien.

’Klovn The Final’ får biografpremiere 30. januar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af