Christian Bale afslører Dick Cheneys reaktion på ‘Vice’

Christian Bale afslører Dick Cheneys reaktion på ‘Vice’
Christian Bale i 'Vice'.

Christian Bale er lige nu i fuld gang med interviewrunderne i forbindelse med hans Oscar-håbefulde præstation i den kommende racerløbsfilm ‘Le Mans ’66’.

Da skuespilleren mødte Yahoo, faldt snakken på hans forvandlingen til rollen som Dick Cheney i Adam McKays ‘Vice’ – en præstation, der sikrede Bale en Golden Globe-statuette, hvor han veloplagt takkede selveste satan for inspiration til rollen, og en Oscar-nominering. Men hvad syntes den tidligere vicepræsident egentlig om Bales præstation?

Adspurgt om vicepræsidenten overhovedet har set filmen, svarer Bale: »Jeg ved faktisk ikke, om han nogensinde fik det gjort. Jeg er ikke sikker. Men han videregav en besked til mig. Det var mærkværdigt nok gennem min søns skole. En af mødrene var til en fest, hvor Cheney også var. Og hun sagde ‘Åh, jeg skal se Christian i morgen. Har du noget, du gerne vil sige til ham?’ Og han svarede: ‘Fortæl ham, at han er en dick‘«.

Det lyder jo overraskende, som om at Cheney laver en joke over sit eget navn, men ifølge Bale var det ikke helt tonen: »Jeg tænkte: ‘Nå, men i det mindste har han en humoristisk sans’. Men så sagde moren: ‘Nej, der var ikke antydning af humor overhovedet’«.

I et andet interview på talkshowprogrammet CBS Sunday Morning fortæller Bale, at han med al sandsynlighed er færdig med at tage kilo af og på i forbindelse med filmroller – et kendetegn for skuespilleren, der har smidt kilo til sine roller i blandt andet ‘The Machinist’ og ‘The Fighter’:

»Jeg bliver altid ved med at sige, at jeg er færdig. Men denne gang tror jeg virkelig, at det passer«.

I vores eget interview med Bale og hans medstjerne Matt Damon, fortæller førstnævnte også, at alderen har sat sine spor og at kroppen ikke længere helt kan følge med, når det kommer til stuntarbejde og massive vægtændringer.

Ikke desto mindre kan man i næste uge opleve en noget afpillet Christian Bale som den magre racerkører Ken Miles i ‘Le Mans ’66’.

Læs interview: Christian Bale og Matt Damon er i hopla, da vi møder dem i Paris – men pludselig eksploderer vulkanen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af