Donald Trump afholdt visning af ’Joker’ i Det Hvide Hus – og kunne lide filmen

Donald Trump afholdt visning af ’Joker’ i Det Hvide Hus – og kunne lide filmen
Donald Trump. (Foto: Kevin Dietsch - Pool/Getty Images)

Det er ikke kun tweetstorme og statshemmeligheder, der florerer bag Det Hvide Hus’ fire vægge. Forleden havde Donald Trump nemlig inviteret venner, familie og en del af sit personale til filmvisning – og det var Todd Phillips’ anmelderroste, omdiskuterede og debatskabende ’Joker’, der var på programmet.

En repræsentant fra Huset afslørede til Yahoo News, at Trump – trods sin udtalte foragt for Hollywood-produktioner – kunne lide filmen. En noget overraskende tilkendegivelse om filmen (der ved sin premiere var omgivet af frygt for masseskyderier) i kølvandet på særligt Trumps insisterende tilsvining af Damon Lindelofs »racistiske« og »voldsfordrende« film ’The Hunt’, der endte med at blive skrinlagt af Universal.

I forbindelse med ’The Hunt’ skrev præsidenten blandt andet følgende: »Liberale Hollywood er racistisk på højeste niveau og med stor vrede og had. De kan godt lide at kalde dem selv ‘eliten’, men de er ikke eliten. Faktisk er det ofte de mennesker, som de er stærke modstandere af, der er den egentlige elite. Filmene, der bliver udgivet, er lavet for at skabe røre og kaos. De skaber deres egen vold og så forsøger de at skyde skylden på andre. De er de sande racister og meget dårlige for vores land!«

Hvorvidt præsidenten efter filmvisningen har lidt under mareridt om det blodige opgør med den velhavende, antipatiske elite, der finder sted i Gothams dystopiske gader, melder historien dog intet om.

Læs også: ‘Joker’ er den mest indbringende superheltefilm nogensinde

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af