Gav lammere til Seth MacFarlane og fik Kristen Stewart til at tro på magi: Charlize Theron blev hyldet ved prisceremoni

Gav lammere til Seth MacFarlane og fik Kristen Stewart til at tro på magi: Charlize Theron blev hyldet ved prisceremoni
Charlize Theron ved fredagens prisuddeling. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images))

Fredag hyldede et udsnit af Hollywood Charlize Theron, da hun modtog American Cinemateque-prisen, som gives til en ekstraordinær kunstner i underholdningsindustrien.

Charlize Theron er i år på tale som Oscar-kandidat for sin rolle i ’Bombshell’, der handler om sexchikane-sagerne på Fox News. Udover talent for både det komiske og seriøse vandt hun en Oscar i 2006 for sin skildring af seriemorderen Aileen Wuornos i ’Monster’. Blandt de mindeværdige præstationer er også den hyldede ’Mad Max: Fury Road’ og hendes hårdt prøvede søvngængermor i Jason Reitmans ’Tully’.

Værten ved prisfesten var Seth MacFarlane, Therons instruktør og medspiller i ’A Million Ways to Die in The West’, og ‘Family Guy’-bagmanden fik på ganske underholdende vis fik lagt en både elskelig og drillende tone for aftenen.

Den tidligere Oscar-vært og komiker vendte undervejs pistolen mod sig selv, da han fortalte om, at Theron havde været en stor hjælp under optagelserne af filmen. Det havde nemlig været svært for MacFarlane at træde i karakter som autoritet under optagelserne, da han af de fleste var kendt som den talende hund fra ’Family Guy’, om end komikeren med stor respekt erklærede, at »alle, der står ved siden af Charlize, ligner en talende hund«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dog kunne værten også fortælle, at hun gentagende gange under optagelserne af hans instruktørdebut havde slået ham i et i forvejen blåt mærke og råbt, »Tag dig sammen, prinsesse!«.

Komikeren Patton Oswalt, som arbejdede sammen med Theron på ’Young Adult’, kunne underholde med en bemærkning om, at den eneste nøgenscene, han nogensinde havde lavet, var sammen med den sydafrikanske skønhed: »Hvorfor skulle min ene nøgenscene være sammen med det mest genetiske perfekte menneske på planeten?« hvinede han fra talerstolen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Udover smådrillerierne høstede aftenens hovedperson dog først og fremmest stor ros og respekt fra sine kollegaer. Komedieinstruktøren Jason Reitman (‘Juno’, ‘Tully’) kaldte hende »ikke blot den mest frygtløse skuespiller, jeg nogensinde har mødt, du er det mest frygtløse menneske«.

Kristen Stewart, der spillede over for Theron i ’Snow White and the Huntsman’ sagde desuden, at hun »fik hende til at tro på ægte magi« med en sidebemærkning om, at det muligvis lød »hamrende bøsset«, hvilket hun forklarede selvfølgelig betød »utroligt cool«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Theron er den syvende kvinde til at vinde prisen, der er blevet uddelt siden 1986, hvor den første modtager var Eddie Murphy. Den er siden blevet givet til Hollywood-legender som Steven Spielberg, Martin Scorsese, Tom Cruise og Samuel L. Jackson.

Læs også: Ny ‘Westworld’-trailer udvider universet med et creepy Silicon Valley-firma

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af