Gyseren ‘Fantasy Island’ byder på alt andet end en rolig badeferie – se traileren

Blumhouse-studierne har tidligere haft stor succes med at puste nyt liv i den engang så populære ’Halloween’-franchise. Nu vender studiet tilbage med endnu et horror-reboot, denne gang af en klassisk eventyrserie fra 70’erne, hvis rødder er knapt så uhyggelige.

’Fantasy Island’ kørte oprindeligt som tv-serie mellem 1977 og 1984. Her medvirkede Ricardo Montalban (Kahn fra ’Star Trek II – Wrath of Kahn’) og Hervé Villechaize (der bedst huskes som skurke-sidekick i Bond-filmen ’The Man with the Golden Gun’) som henholdsvis Mr. Roarke og Tattoo. Sammen bestyrede de en mystisk ø, hvor gæster kunne indlogere sig og få deres vildeste drømme opfyldt.

I den nye, noget mere foruroligende fortolkning er der i den grad skruet op for uhyggen. Den første trailer til ’Fantasy Island’ lægger ellers idyllisk ud med hyggelig tropemusik og paraplydrinks, men efterhånden som gæsterne får lov at udleve deres fantasier, begynder paradiset at krakelere, og der går ikke lang tid, før helvedet bryder løs på den isolerede tropeø – selvfølgelig uden mobildækning(!).

Rollen som den nye Mr. Roarke spilles af Michael Peña (’End of Watch’, ’Ant-Man’), mens Lucy Hale, der også medvirkede i instruktør Jeff Wadlows tidligere slasherfilm ’Truth Or Dare’, spiller hovedrollen som en gæst, der hurtigt fortryder sin rejse til øen.

’Fantasy Island’ får dansk biografpremiere 5. marts næste år.

Læs også: Horrorfilmen blev årtiets væsentligste genre, da den holdt op med at mobbe sig selv

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af