Harrison Ford skal spille hovedrolle i fiktionsudgave af true crime-mesterværket ‘The Staircase’

Harrison Ford skal spille hovedrolle i fiktionsudgave af true crime-mesterværket ‘The Staircase’
Harrison Ford i 'Blade Runner 2049'.

Sidste år fangede sagen fra den ellers gamle true crime-serie ’The Staircase’ påny publikums opmærksomhed, da den blev udgivet på Netflix og tilføjet nye afsnit. Nu adapteres fortællingen om forfatteren Michael Petersons mulige mordsag til fiktion med Harrison Ford som hovedrolle og executive producer. Det bliver stjerneskuespillerens første egentlige store tv-serie-rolle.

True crime-fortællingen handler om den 58-årige Petersons kones død. Han påstår, hun er faldet ned af trappen, men retsmedicinerne siger, at hun er blevet banket ihjel, og der udfolder sig en kringlet retssag sideløbende med et moralsk morads i seeren.

Den oprindelige dokumentarserie er instrueret af franskmanden Jean-Xavier de Lestrade og udkom i 2004, hvorefter den fik flere sæsoner, som sagen udviklede sig, og der kom ny information i 2013 samt i 2018, da serien fandt vej til Netflix.

I en seksstjernet anmeldelse kaldte vi her på sitet ‘The Staircase’ for et »mesterstykke«.

Der er endnu ikke megen information om projektet udover, at Antonio Campos (‘Christine’) er tilknyttet som manuskriptforfatter og executive producer side om side med Ford.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af