Klamydiaudbrud i ‘Sex Education’ er lige om hjørnet – premieredato klar på sæson to

Klamydiaudbrud i ‘Sex Education’ er lige om hjørnet – premieredato klar på sæson to
Asa Butterfield som Otis og Ncuti Gatwa som Eric i sæson 2 af 'Sex Education'.

Et år efter vi forlod Otis, Maeve, Eric og resten af den elskelige gruppe af sexforvirrede teenagere på Moordale High School, kan vi nu glæde os til endnu mere ’Sex Education’, hvis anden sæson rammer Netflix allerede 17. januar.

Seere i hobetal lod sig i starten af året charmere af den tidligere barnestjerne Asa Butterfields Otis, som ikke selv kunne finde ud af at onanere, men i stedet satte sig for at løse resten af skolens sexproblemer i selskab med den hårde pige Maeve.

I denne omgang er skolen plaget af et godt gammeldags klamydiaudbrud, som én gang for alle sætter nødvendigheden af ordentlig seksualundervisning på dagsordenen.

Vores anmelder kastede fire rosende stjerner efter den første sæson, som gik »forfriskende i kødet på stangliderlige high school-unge«. Derudover udnævnte vi Otis’ herlige bedsteven Eric, spillet af Ncuti Gatwa til en af serielands bedst klædte karakterer.

Vi glæder os til at høre mere til foreningen af Otis og den skønne Ola, spillet af Patricia Allison, samt hvor det efterlader Emma Mackeys Maeve i kærlighedstrekanten.

Otis og Ola var ikke alene om at slå pjalterne sammen, for på bedste ’Gossip Girl’-vis lod Otis’ sexologmor Jean, spillet af den gudesmukke Gillian Anderson, sig charmere af Mikael Persbrandts svenske håndværker Jakob.

Ganske udsædvanligt lod Netflix seertallene for første sæson af ’Sex Education’ se dagens lys. Dog ganske forståeligt da streaminggiganten kunne prale af næsten 40 millioner seere i løbet af seriens første måned på tjenesten. Bag serien står fortsat Laurie Nunn.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af