Michael B. Jordan er på tale til at spille Superman

Michael B. Jordan er på tale til at spille Superman
Michael B. Jordan i 'Black Panther'.

Det ser ud til, at Warner Bros. og DC efterhånden har genvundet æren i superhelteregi efter den kritiske og kommercielle fiasko, der var ’Justice League’. Siden da har filmene ’Aquaman’ og ’Joker’ som de eneste DC-film krydset den magiske grænse på en milliard dollars i indtjening. Sidstnævnte kan derudover bryste sig af seriøs Oscar-buzz til Joaquin Phoenix for sit portræt af Jokeren.

Når det kommer til DC’s mest ikoniske superhelte Batman og Superman, så er der dog kun konkrete planer for flagermusmanden – til næste sommer udkommer Matt Reeves ’The Batman’ med Robert Pattinson i rollen som den sortklædte hævner. Han overtager stafetten efter Ben Affleck.

Hvad der skal ske med Superman, der senest blev portrætteret af Henry Cavill, har været mere uvist.

Men nu kan branchebladet Variety afsløre, at der muligvis er planer om en ny ‘Superman’-film, og at ’Creed’ og ’Black Panther’-stjernen Michael B. Jordan har udtrykt interesse i rollen og sågar fremlagt en ny vision for superhelten til et møde med DC.

Skuespillerens kalender er dog ret fuld den kommende tid. Så man skal ikke regne med en ny ’Superman’-film med ham i hovedrollen før minimum 2023, skriver Variety. Om Warner Bros. kan vente så længe, må tiden vise.

Det meddeles også, at der har været møder mellem DC og instruktør/producer J.J. Abrams om en eventuelt kommende ’Superman’-film. Om Michael B. Jordan er en del af de planer, melder historien ikke noget om.

Udover den kommende ’The Batman’, så står fremtiden for DC i høj grad i kvindernes tegn med den kommende Harley Quinn-film ’Birds of Prey’ og en ny ’Wonder Woman’-film med undertitlen ’1984′.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af