Netflix annoncerer sæson 2 af ’The Witcher’, inden serien overhovedet har fået premiere

Netflix annoncerer sæson 2 af ’The Witcher’, inden serien overhovedet har fået premiere
Henry Cavill i 'The Witcher'.

Da Netflix i sin tid annoncerede serien ’The Witcher’, var internettet hurtig til at pege fingre ad hovedrolleindehaveren Henry Cavills makeup og kostume. Mange mente, at det lige akkurat ville kunne gå som et stykke middelmådigt cosplay. Den kritik fik tilsyneladende ikke Netflix til at ryste i bukserne.

Allerede inden serien overhovedet har fået premiere, har Netflix nemlig annonceret en anden sæson via et opslag på Twitter. Det ser således ud til, at streamingtjenesten går all in på at udfylde det tomrum, mange fantasy-fans måtte gå rundt med efter afslutningen på HBO’s ’Game of Thrones’.

’The Witcher’ er baseret på bogserien af samme navn, som også har inspireret en række populære videospil. I serien følger vi den ensomme monsterjæger Geralt af Rivia (Cavill) i en verden, hvor mennesker ofte viser sig at være mere grufulde end monstrene.

Seriens showrunner Lauren Hissrich har efter sigende planlagt en syv sæsoner lang historie. Om vi får alle syv at se, afhænger i høj grad af modtagelsen af serien. Om danske Lars Mikkelsen – der er på rollelisten i første sæson – er en del af den videre historie, er endnu usikkert.

’The Witcher’ får premiere på Netflix 20. december. Der er endnu ingen informationer om, hvornår optagelserne til sæson 2 begynder, så vi kan godt regne med en del ventetid.

Læs også: De amerikanske anmeldere fælder dom over ‘Star Wars’-serien ’The Mandalorian’ – fra »vellykket« til »beregnende«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af