Quentin Tarantinos sidste film har lange udsigter – til gengæld arbejder han på tre andre projekter

Quentin Tarantinos sidste film har lange udsigter – til gengæld arbejder han på tre andre projekter
Quentin Tarantino til premieren på 'Once Upon a Time in Hollywood' i Japan. (Foto: Christopher Jue/Getty Images)

Sommerens vellykkede kærlighedserklæring til slut-60’ernes filmmagi, ’Once Upon a Time in Hollywood’, kunne bryste sig af at være en både kommerciel og kunstnerisk succes. Filmen var samtidig Quentin Tarantinos niende og dermed hans selvproklamerede næstsidste film.

Men det lader ikke til, at hans 10. og altså sidste film bliver offentliggjort lige med det første. Til gengæld kan vi angiveligt se frem til tre andre spændende projekter fra den populære Hollywood-auteur. Det løftede han sløret for til BAFTA-eventet:’ A Life in Pictures’:

»Da jeg færdiggjorde manuskriptet til ’Once Upon a Time in Hollywood’, lagde jeg det til side og skrev et teaterstykke, derefter skrev jeg en fem episoder lang tv-serie, og lige nu skriver jeg på en bog, som jeg håber er færdig om tre måneder«.

Vi har tidligere skrevet om, at Tarantino arbejdede på en bog om en hjemvendt soldat fra Anden Verdenskrig og hans oplevelser med filmmediet. Det er højst sandsynligt den historie, han henviser til, og hvis alt går efter planen, er den altså færdig om ikke så længe. Tarantino har dog stadig ingen idé om, hvad hans næste film skal være.

»Forhåbentligt er jeg færdig med bogen til marts – derefter vil jeg måske sætte teaterstykket op, og så teoretisk set efterfølgende lave tv-serien. På det tidspunkt er jeg måske begyndt at tænke over, hvad jeg vil lave som min 10. film«.

Da Tarantino blev spurgt ind til sine planer med tv-serien, var han ligeledes noget tilbageholdende:

»Det er en idé, jeg har haft i hovedet siden 90’erne. Noget, der ville være skrevet af mig, og instrueret af mig. Men jeg ved ikke, om jeg virkelig vil bruge ni måneder på at lave den. Men jeg har en god idé til en serie, men det vil ikke være en stor episk ting«.

Tarantinos tidligere film ’Inglourious Basterds’ startede på manusplan ud med at være en tv-serie, så det er ikke utænkeligt, at han endnu engang komprimerer historien til en spillefilm, taget Tarantinos ofte udtrykte kærlighed til filmmediet i betragtning. Men intet er altså sikkert endnu.

Tidligere har også en ’Star Trek’-film, en gyser og sågar et tredje kapitel i ’Kill Bill’-sagaen været på tale. Som det ser ud lige nu, lader alle døre til at være åbne.

Læs også: Leonardo DiCaprio improviserede Rick Daltons nedsmeltning i ’Once Upon a Time in Hollywood’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af