Adam Driver udvandrede fra radiointerview, da de ville spille klip fra hans film

Adam Driver udvandrede fra radiointerview, da de ville spille klip fra hans film
Adam Driver i 'Marriage Story'.

Den næsten to meter høje Adam Driver har en så stærk skuespilmæssig tilstedeværelse, at han kan virke urørlig. Men skuespillerens akilleshæl er at opleve sit eget arbejde på skærmen. Det kom for nylig frem, at han var ved at kaste op over at se sig selv i ’Star Wars: The Force Awakens’.

Det fik konsekvenser for den amerikanske radiovært Terry Gross, der havde Driver på besøg i sit ellers meget lødige program ’Fresh Air’ på stationen NPR. Her foreslog Gross at afspille et klip fra den aktuelle Netflix-film ’Marriage Story’, men som reaktion på den idé forlod skuespilleren studiet og kom ikke tilbage.

Klippet var ellers en af filmens stærkeste scener, hvor Driver synger ’Being Alive’ fra Stephen Sondheim-musicalen ’Company’.

»Vi forstår ikke rigtigt, hvorfor han gik. Vi er skuffede over, at vi ikke fik et nyt interview at dele med vores lyttere«, udtaler programmets producent Danny Miller til The Daily Beast. I stedet måtte de genudsende et tidligere program med Conan O’Brien.

Det burde ellers ikke have overrasket programmets vært Terry Gross, da Driver i et tidligere besøg i samme program i 2015 fortalte, hvordan han havde det med at se og høre sig selv og rev sine høretelefoner af under et lydklip. Dengang sagde han følgende:

»Jeg har set mig selv og lyttet til mig selv før, men jeg hader det altid. Og så ville jeg ønske, jeg kunne lave det om, men det kan man ikke«.

Da hændelsen fandt sted, var Driver i NPR’s studie i New York, mens Gross sendte fra Philadelphia. Men programmets producere i New York kan bekræfte, at han gik.

Adam Driver blev kendt for sin rolle i Lena Dunhams ’Girls’ i starten af årtiet og til at blive Oscar-nomineret for sin rolle i  ’Marriage Story’. Samtidig er han aktuel i ’Star Wars: The Rise of Skywalker’ og ‘The Report’ på Amazon, hvor hans kone Joanne Tucker også spiller med. Men efter alt at dømme har han ikke set nogen af titlerne.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af