Awkwafina er kriseramt millennial i komedieserien ’Awkwafina Is Nora From Queens’ – se traileren

Den amerikansk-kinesiske rapper og skuespiller Awkwafina har haft et hæsblæsende 2019. Udover hendes hovedrolle i Sundance hittet ’The Farewell’ tidligere i år er hun snart aktuel i ’Jumanji: The Next Level’. Og nå ja, så har hun også lige haft tid til at producere og medvirke i en komedieserie i 10 afsnit.

Serien med den metaagtige titel ’Awkwafina Is Nora From Queens’ er baseret på stjernens eget liv og opvækst i forstaden Queens, og nu er første trailer landet.

Her møder vi Nora, der befinder sig midt i en kvartlivskrise. Hun bor sammen med sin far, spillet af B.D. Wong (’Jurassic Park/World’-serien) og sin overbeskyttende bedstemor (Lori Tan Chinn), og man får hurtigt indtrykket af, at hun har svært ved voksenlivet. Det understreges især, da hendes ven erfarer, at hun ikke engang kan sit eget personnummer.

’Awkwafina Is Nora From Queens’ får premiere på Comedy Central i USA til januar. Om serien finder vej til Danmark, vides endnu ikke.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af