Første lange trailer til ’You’ sæson 2 byder på blodbad, knebler og knivstikkeri

Den første lange trailer til den kommende anden sæson af Netflix’ stalkerserie ’You’ er landet – og den helt lange creep-kikkert er rullet ud. Traileren præsenterer nemlig en ny kærlighedshistorie, der kommer til at involvere både knebler, knivstikkeri og et mindre blodbad.

»You did it again, didn’t you?« spørger Candace (spillet af Ambyr Childers) sin morderiske ekskæreste Joe (Penn Badgley), som hun også hjemsøgte i løbet af første sæson. Og jo, Joe – eller Will, som han kalder sig efter en flytning fra New York til Los Angeles – kunne meget vel have gjort det igen. Han har nemlig forelsket sig i en ny kvinde ved navn Love (spillet af Victoria Pedretti), hvilket ingenlunde lover lutter lyserøde skyer, som fortiden haler ind på ham.

Traileren er ganske passende akkompagneret af et Michelle Branch-cover af Radioheads giganthit ’Creep’ fra 1992.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af