George Miller bekræfter: ‘Mad Max’-opfølger er på vej – præ-produktionen er begyndt

George Miller bekræfter: ‘Mad Max’-opfølger er på vej – præ-produktionen er begyndt
Tom Hardy i 'Mad Max: Fury Road'.

Lige siden ‘Mad Max: Fury Road’ bragede over lærredet i 2015, vandt seks Oscar-statuetter og solgte for over 375 millioner dollars på verdensplan, har George Miller lovet en opfølger. Og nu ser det endelig ud til, at ventetiden er ved at være ovre.

I et interview med Deadline fortæller George Miller, der til næste år begynder optagelserne på sin film ‘Three Thousand Years of Longing‘ med Idris Elba og Tilda Swinton, at han samtidig så småt er begyndt på præ-produktionen til ‘Mad Max’-opfølgeren.

»Jeg er ikke færdig med Mad Max-historien. […] Der er helt bestemt endnu en Mad Max-film på vej. Vi er i forberedelsesstadiet på den film også (sideløbende med ‘Three Thousand Years of Longing’, red.)«, siger Miller.

»Det er et interessant spørgsmål, idéen om at multitaske. Jeg diskuterer det tit med andre filmskabere, og jeg tror, det, der sker med mig, er, at når jeg arbejder på en ting, bliver jeg så distraheret og fokuseret på den ene ting, at det føles som en kreativ ferie, når man fokuserer på et andet projekt i et øjeblik. Det hjælper en med at nå sit mål, at kigge på projektet med friske øjne hver gang og sige: ‘Jeg troede, jeg gjorde det her, men det lader ikke til at være tilfældet nu’«.

Den lange ventetid på en ‘Fury Road’-opfølger skyldes blandt andet et sagsanlæg mellem Millers produktionsselskab Kennedy Miller Mitchell og Warner Bros., hvor Miller og co. hævdede, at Warner snød deres selskab for en betragtelig bonus på 7 millioner dollars, som de var berettigede til efter at have leveret filmen under det aftale budget på 157 millioner dollars. Warner Bros. mener derimod, at Miller overskred budgettet med 28 millioner dollars. Stridigheden lader dog til at være kølet af.

George Miller har i årevis sagt, at han planlægger to ‘Fury Road’-opfølgere såvel som en spin off-film med Charlize Therons Furiosa. Inden de bliver en realitet får vi dog altså Millers ‘Three Thousand Years of Longing’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af