‘Mad Max’-opfølger skubbet til side – George Miller annoncerer ny film med Tilda Swinton og Idris Elba

‘Mad Max’-opfølger skubbet til side – George Miller annoncerer ny film med Tilda Swinton og Idris Elba
George Miller i Cannes 2016. (Foto: Andreas Rentz/Getty Images)

George Miller vender tilbage bag kameraet, hvor han har været savnet de seneste tre år siden storsuccessen ‘Mad Max: Fury Road’, der indtjente 380 millioner dollars og vandt seks Oscars. Men hans tilbagevenden til filmsettet bliver ikke som instruktør på den forventede ‘Fury Road’-opfølger, som tidligere var blevet annonceret under titlen ‘Mad Max: The Wasteland’.

Miller har derimod skrevet en helt ny historie med titlen ‘Three Thousand Years of Longing’, hvis handling endnu holdes hemmelig, men beskrives som en fortælling, der ikke kunne være mere forskellig fra ‘Mad Max’-filmene. Det skriver Deadline.com, som også løfter sløret for, at der muligvis er en »flaskeånd« på spil i plottet. Det er desuden blevet afsløret, at megastjernerne Tilda Swinton og Idris Elba er blevet castet til filmen i foreløbigt ukendte roller.

Om ‘Mad Max’-opfølgeren nogensinde kommer i produktion under Millers kyndige hånd, er endnu uvist, da hans selskab Kennedy Miller Mitchell fortsat kører et sagsanlæg mod Warner Bros. for at tilbageholde indtægter fra ‘Fury Road’, hvilket har sat fremtidige ‘Mad Max’-film på foreløbigt standby.

‘Three Thousand Years of Longing’ bliver præsenteret på næste uges American Film Market, hvor den skal finde finansiering, og hvor den sandsynligvis kommer til at ligge lunt i svinget blandt de mest eftertragtede titler. Produktionen er sat til at starte i 2019.

Læs også: Er ‘First Man’ så antiamerikansk, som det hævdes? Nej, tværtimod!

Læs også: Ny Netflix-serie røber, om Richard Madden kan blive en god James Bond

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af