Her er årets mest omdiskuterede tv-serier på Twitter – sidste års førsteplads sendt ud af top-10

Her er årets mest omdiskuterede tv-serier på Twitter – sidste års førsteplads sendt ud af top-10
Euron Greyjoy og Cersei Lannister i 'Game of Thrones'.

Twitter har gjort status på året, der gik, og i den forbindelse har de offentliggjort en rapport over, hvilke tv-serier der i løbet af året fik fyret op under flest seere og dermed blev de bredest omdiskuterede på platformen.

Det kommer næppe som nogen overraskelse, at den serie, der fik allerflest brugere til at ty til tasterne i løbet af året, var ’Game of Thrones’, der som bekendt i foråret takkede af med sin ottende, sidste og særdeles udskældte sæson. I hælene på ’Game of Thrones’ finder vi Netflix-successen ’Stranger Things’ og ’The Simpsons’ – ingen af hvilke figurerede på sidste års liste.

Hvad der dog til gengæld er overraskende, er, at sidste års førsteplads, ’Saturday Night Live’, i år end ikke er at finde i top-10’en. Serien ruller stadig trofast over skærmen, men har tilsyneladende ikke fået tændt op under sit SoMe-engagerede publikum i samme grad som det foregående år.

Ændringen i listens prominente pladser kan også skyldes, at sidste års opgørelse var baseret på mængden af tweets om en given tv-serie, mens dette års rapport er baseret på antallet af brugere, der tweeter om en given serie. Således kan det være, at ’SNL’s trofaste seerskare tweeter lige så lystigt igennem i år som sidste år, men at de blot alt i alt er færre end dem, der følte for at sende et pip ud i SoMe-sfæren om vores venner i Westeros.

Se årets og sidste års lister herunder (via The Wrap).

Mest om-tweetede tv-shows i 2019

1. ‘Game of Thrones’
2. ‘Stranger Things’
3. ‘The Simpsons’
4. ‘La Casa de Papel’
5. ‘Grey’s Anatomy’
6. ‘Love Island’
7. ‘Catfish: The TV Show’
8. ‘Family Guy’
9. ‘The Walking Dead’
10. ‘Narcos’

Mest om-tweetede tv-shows i 2018

1. ‘Saturday Night Live’
2. ‘Roseanne’
3. ‘Grey’s Anatomy’
4. ‘The Walking Dead’
5. ‘Big Brother’
6. ‘The Voice’
7. ‘Live PD’
8. ‘Supernatural’
9. ‘Game of Thrones’
10. ‘Riverdale’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af