Julie og Jesper er tilbage med graviditet, Mia Lyhne og Frederik Cilius i traileren til ’32’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sjældent er 30-års-krisen blevet skildret så præcist og morsomt som i Julie Rudbæk og Jesper Zuschlags geniale og relaterbare komedieserie om Julie og Jesper, ’29’. Nu er duoen klar med fjerde sæson, som naturligvis har fået titlen ’32’. Og denne gang banker voksenlivet i den grad på døren.

I sidste sæson tog parret det store skidt fra venner til kærester med alle de problemer, der fulgte med. Det gik dog ikke i længden, og det umage par er tilbage på vennestadiet, som for alvor bliver sat på prøve, da Julie opdager, at hun er gravid. Hvordan skal denne omvæltning mon påvirke parrets venskab? Og er de to forvirrede hovedpersoner overhovedet klar til at være forældre?

Ud over den lille ny skaber Jespers kæreste (Julie Christiansen) også gnidninger i deres venskab, mens Mia Lyhnes livstrætte jordemoder heller ikke ligefrem indbyder til håb om, at alt nok skal gå. Og så dukker Frederik Cilius åbenbart op i en lille rolle, ligesom ‘Den Korte Radioavis’-makkeren Rasmus Bruun gjorde det i serien tidligere.

Herfra skal der bare lyde et »Good luck, i hvert fald!« til Julie og Jesper.

Alle ti afsnit af ’32’ kan streames på YouSees streamingtjeneste Xee fra 1. januar.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af