‘Mindhunter’-agent tjekker ind i ‘Matrix 4’

‘Mindhunter’-agent tjekker ind i ‘Matrix 4’
Jonathan Groff i 'Mindhunter' sæson 2.

Fra en type agent til en anden – måske. ‘Mindhunter’s særligt begavede FBI-ildsjæl Holden Ford aka. skuespiller Jonathan Groff er efter sigende klar til at joine Keanu Reeves i ‘Matrix 4’. Det skriver branchemediet Collider. Men om han kommer til at finpudse sine agent-skills på Matrixens mørke side som en efterfølger til Hugo Weavings ikoniske Agent Smith er endnu uvist.

Foruden Reeves får Ford selskab af de gamle ‘Matrix’-kendinge Carrie-Ann Moss og Jada Pinkett Smith samt nytilkommerne Neil Patrick Harris og Yahya Abdul-Mateen II (‘Black Mirror: Striking Vipers’, ‘Watchmen’), der rygtes at spille en yngre udgave af Laurence Fishburnes Morpheus.

Instruktør Lana Wachowski (som også stod bag den oprindelige ‘Matrix’-trilogi) har forfattet manuskriptet sammen med ‘Cloud Atlas’-forfatteren David Mitchell og Aleksandar Hemon, der ligeledes arbejdede på Wachowskis sci-fi-serie ‘Sense8’. Men hvad ‘Matrix 4’ kommer til at handle om er fortsat helt tys-tys.

Optagelserne starter i begyndelsen af 2020.

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af