Se Paul Rudd i den første fulde trailer til ‘Ghostbusters: Afterlife’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Så landede traileren til den længe ventede ’Ghostbusters: Afterlife’, der i modsætning til Paul Feigs kvindedrevne reboot fra 2016 er en direkte efterfølger til de to oprindelige 80’er klassikere.

I ‘Ghostbusters: Afterlife’ arver to brødre og deres mor den afdøde bedstefars forladte hus. Da de falder over bedstefarens gamle ting – herunder en spøgelsesfanger! – står det hurtigt klart, at deres afdøde familiemedlem ikke var en nogen helt almindelig mand.

Drengenes udseende taget i betragtning skal bedstefaren højst sandsynligt vise sig at være spøgelsesjægeren Egon, som i de originale film blev spillet af Harold Ramis. Skuespilleren gik desværre bort i 2014. Det virker således som en fin og respektfuld måde at inkludere hans karakter i den nye historie.

Den nye film er skrevet og instrueret af Jason Reitman (’Juno’, ’Tully’), som er søn af Ivan Reitman, der som bekendt instruerede de to originale ‘Ghostbusters’-film.

Det nye cast består af navne som Paul Rudd, Finn Wolfhard (‘Stranger Things’) og Carrie Coon (’The Leftovers’). Selvom de ikke dukker op i selve traileren, så er det også blevet lovet, at gamle kendinge som Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver og Annie Potts, der alle medvirkede i de originale film, også vender tilbage i ’Ghostbusters: Afterlife’.

’Ghostbusters: Afterlife’ får biografpremiere 9. juli.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af