Soundvenue Forpremiere: Oplev ‘Klovn The Final’ før alle andre

Soundvenue Forpremiere: Oplev ‘Klovn The Final’ før alle andre

I snart 15 år har Casper Christensen og Frank Hvams ’Klovn’-univers været intet mindre end en institution i dansk komik. Og efter to succesrige film, ’Klovn: The Movie’ og ’Klovn Forever’, runder duoen nu trilogien om de to midaldrende mænds pinagtigheder af med den mildt sagt imødesete ’Klovn The Final’.

Og nu kan du blive blandt de første til at følge Casper & Franks eskapader, når vi inviterer til forpremiere på filmen mandag den 20. januar kl. 22.00 i Empire Bio.

’Klovn The Final’ er stadig omgærdet af mystik, men vi ved, at mens de to første film handlede om henholdsvis faderskab og venskab, er det ægteskabet, der står for skud i den sidste ombæring. Således kan vi formentlig se frem til, at Franks ømme forhold med Mia kommer på endnu en prøve, mens det første klip samtidig indikerede, at Frank og Casper også skal på udlandseventyr på egen hånd.

’Klovn The Final’ er instrueret af Mikkel Nørgaard, der også instruerede de første to film.

KØB BILLET HER – OG TILMELD FACEBOOK-EVENT HER.

‘Klovn The Final’
Mandag den 20. januar
Klokken 22.00 i Empire Bio

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af