Stortalentet Clara Rosager får international debut over for Keira Knightley – se traileren til ‘Misbehaviour’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter roller i ‘Før frosten’, ‘The Rain’ og ‘Forhøret’ står det danske stortalent Clara Rosager nu over for sit internationale gennembrud. Hun skal medvirke i en ny ‘Spider-Man’-film over for Jared Leto, og så får hun sin internationale debut som Miss Sweden i dramaet ‘Misbehaviour’, der netop har fået sin første trailer.

I ‘Misbehaviour’ spiller Rosager over for cremen af britiske skuespillere lige nu. Rollelisten tæller udover Knightley blandt andre Jessie Buckley (‘Chernobyl’), Lesley Manville (‘Phantom Thread’), Gugu Mbatha-Raw (‘Concussion’) og amerikanske Greg Kinnear.

Filmen omhandler en gruppe feministiske aktivister, anført af Keira Knightly, der udtænker en plan for at disrupte Miss World-konkurrence i London anno 1970. Og ud fra traileren at dømme, ligner det en morsom affære med kupfilm-undertoner, der samtidig tager kampen op med skønhedsidealerne i samfundet.

‘Misbehaviour’ får premiere til marts 2020 i England, men er endnu ikke sat til dansk distribution.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af