Clara Rosager skal medvirke i ny Spider-Man-film over for Jared Leto

Clara Rosager skal medvirke i ny Spider-Man-film over for Jared Leto
Clara Rosager i 'En-to-tre-nu!'

Den kommende superheltefilm ’Morbius’, som har Jared Leto i hovedrollen, kommer til at have den danske skuespiller Clara Rosager på rollelisten, skriver kino.dk.

Filmen er en del af Sonys nye Spider-Man-univers, som fokuserer på en række skurke fra de oprindelige tegneserier, hvis første indslag var ’Venom’ med Tom Hardy fra sidste år. I ’Morbius’ forsøger Dr. Michale Morbius at kurere sin sjældne blodsygdom, men ender med at undergå en transformation, som giver ham vampyrkræfter og smag for menneskeblod.

Clara Rosager fik sit gennembrud i 2016 i ungdomsfilmen ’En-to-tre-nu!’ og har også medvirket i Afdeling Q-filmen ’Journal 64’ og Michael Noers ’Før frosten’. Rosager skal desuden spille Miss Sweden i den kommende film ’Misbehaviour’ om Miss World-konkurrencen i 1970 over for blandt andre Keira Knightley.

Det vides endnu ikke, hvilken rolle den danske skuespiller skal besætte.’Morbius’ instrueres af svenske Daniel Espinosa, som er uddannet fra Den Danske Filmskole, og forventes at få premiere 30. juli næste år.

Læs også: Hold øje med Clara Rosager – »Jeg græd, da jeg læste slutningen«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af