Traileren til ’Klovn The Final’ er landet – og nu vil Mia skilles

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Frank Hvam og Casper Christensen vender til januar tilbage med den tredje og angiveligt sidste film i ’Klovn’-sagaen. Tilbage i november sendte duoen det første tåkrummende klip på gaden, og nu er de klar med den første fulde trailer til ’Klovn The Final’.

Hvor første film omhandlede faderskabet, og efterfølgeren omhandlede venskabet, så er temaet i den tredje film ægteskabet.

‘Klovn The Final’ tager sit udgangspunkt i Franks 50 års fødselsdag, hvor Mia meddeler, at hun vil skilles. For at få det hele lidt på afstand planlægger Frank og Casper en weekendtur til Island, og hvad derefter følger er en lang række af forviklinger og pinligheder, der blandt andet byder på dragqueens, tandbørster i numsen og 250 forsvundne forårsruller. Alt er således ved det gamle i Klovn-universet.

Casper Christensen og Frank Hvam står endnu engang bag manuskriptet, ligesom filmen er instrueret af Mikkel Nørgaard, som udover de tre spillefilm også har instrueret store dele af tv-serien. De to foregående film i serien er nogle af nyere tids største biografsucceser med henholdsvis 838.881 og 499.996 solgte billetter.

’Klovn The Final’ får biografpremiere 30. januar – men vi holder forpremiere på filmen allerede 20. januar.

Den officielle plakat er også netop offentliggjort:

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af