Alex Garlands ventede serie ‘Devs’ smager skønt af ‘Ex Machina’ i første trailer

STREAMING TOGETHER

Når manden bag de originale sci-fi-perler ‘Ex Machina’ og ‘Annihilation’ laver sin første serie, er det automatisk en af årets mest ventede.

Nu er traileren til Alex Garlands ‘Devs’ så landet, og den bringer velkomne mindelser om det mystiske science fiction-univers med såvel thriller- som eksistentielle undertoner, der også gennemstrømmede hans to roste film.

Serien handler om en it-ingeniør, der forsøger at kulegrave hemmelighederne hos det techfirma, Amaya, hun arbejder for, efter hendes kæreste forsvinder på mystisk vis.

Sonoya Mizuno, der havde en stor birolle i ‘Ex Machina’, har hovedrollen, mens Nick Offerman (‘Parks and Recreation’) ses i en sjælden seriøs rolle som Amayas direktør. Også Alison Piil (‘Scott Pilgrim vs. The World’, ‘The Newsroom’) og Karl Glusman (‘Love’) er på rollelisten.

Alex Garland både skriver og instruerer ‘Devs’. Englænderen brød først igennem som romanforfatter med ‘The Beach’, før han blev manuskriptforfatter (på for eksempel Danny Boyles glimrende ‘Sunshine’) og så i 2014 markerede sig som en af tidens mest interessante instruktører med ‘Ex Machina’ med Oscar Isaac og Alicia Vikander.

‘Devs’ bliver lavet af FX, men får premiere herhjemme på HBO Nordic allerede 6. marts.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af