Anne Hathaway hvirvles ind i våbenhandel i traileren til Dee Rees’ ’The Last Thing He Wanted’

Anne Hathaway hvirvles ind i våbenhandel i traileren til Dee Rees’ ’The Last Thing He Wanted’
Anne Hathaway som journalisten Elena i 'The Last Thing He Wanted'.

Når ens far ringer og spørger, om man vil hjælpe ham med at få en våbenhandel i hus, er der åbenbart kun ét rigtigt svar. I hvert fald ifølge Anne Hathaways Elena i den første trailer til Dee Rees’ kommende Netflix-film ’The Last Thing He Wanted’.

Trods en karriere i Washington D.C. som retskaffen journalist tager Elena til Costa Rica for at få handlen i hus som et led i hendes plan om at forbedre forholdet til faren (Willem Dafoe). Langsomt går det dog op for hende, at hun nu er ved at blande sig ind i lige netop den mystiske historie, hun som journalist var ved at komme på sporet af.

Instruktør Dee Rees blev i 2017 den første sorte kvinde til at blive Oscar-nomineret for bedste manuskript for sin forrige film, ’Mudbound’, der ligesom ’The Last Thing He Wanted’ blev skabt for Netflix. Rees slog igennem med ’Pariah’ i 2011.

Udover Anne Hathaway kan man også se Ben Affleck og Rosie Perez i traileren til Rees nyeste film, imens en lusket Willem Dafoe indtager rollen som den tilsyneladende hidtil dårligste far på film i 2020.

’The Last This He Wanted’ får premiere på Sundance 27. januar, men det vides endnu ikke, hvornår filmen kommer til dansk Netflix.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af