Anne Hathaway hvirvles ind i våbenhandel i traileren til Dee Rees’ ’The Last Thing He Wanted’

Anne Hathaway hvirvles ind i våbenhandel i traileren til Dee Rees’ ’The Last Thing He Wanted’
Anne Hathaway som journalisten Elena i 'The Last Thing He Wanted'.

Når ens far ringer og spørger, om man vil hjælpe ham med at få en våbenhandel i hus, er der åbenbart kun ét rigtigt svar. I hvert fald ifølge Anne Hathaways Elena i den første trailer til Dee Rees’ kommende Netflix-film ’The Last Thing He Wanted’.

Trods en karriere i Washington D.C. som retskaffen journalist tager Elena til Costa Rica for at få handlen i hus som et led i hendes plan om at forbedre forholdet til faren (Willem Dafoe). Langsomt går det dog op for hende, at hun nu er ved at blande sig ind i lige netop den mystiske historie, hun som journalist var ved at komme på sporet af.

Instruktør Dee Rees blev i 2017 den første sorte kvinde til at blive Oscar-nomineret for bedste manuskript for sin forrige film, ’Mudbound’, der ligesom ’The Last Thing He Wanted’ blev skabt for Netflix. Rees slog igennem med ’Pariah’ i 2011.

Udover Anne Hathaway kan man også se Ben Affleck og Rosie Perez i traileren til Rees nyeste film, imens en lusket Willem Dafoe indtager rollen som den tilsyneladende hidtil dårligste far på film i 2020.

’The Last This He Wanted’ får premiere på Sundance 27. januar, men det vides endnu ikke, hvornår filmen kommer til dansk Netflix.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af