Claes Bang spiller over for Mick Jagger i ’The Burnt Orange Heresy’ – se traileren

Claes Bang spiller over for Mick Jagger i ’The Burnt Orange Heresy’ – se traileren
Claes Bang og Elizabeth Debicki i '’The Burnt Orange Heresy’.

Man skulle måske tro, at Claes Bang efter et år med alt fra ’The Affair’ til hovedrollen i Netflix’ hypede ’Dracula’ havde haft kalenderen fyldt til randen efter gennembruddet i Guldpalmevinderen ’The Square’.

Men man skal jo smede, mens karrieren er varm, og den danske skuespiller har også fundet tid til at spille over for giganter som Mick Jagger og Donald Sutherland i filmen ’The Burnt Orange Heresy’.

I instruktør Giuseppe Capotondis thriller har Bang hovedrollen som den upopulære kunstkritiker James, der engang var blandt de bedste og mest anderkendte i branchen.

Hans eneste lyspunkt i livet er nu den nye kæreste Berenice (Elizabeth Debicki), som James, på opfordring af en mystisk kunsthandler (Mick Jagger), tager med til en afsides villa ved den 400 meter dybe Comosøen i Italien.

Hvad parret ikke er klar over er, at lige rundt om hjørnet bor en af tidens største kunstnere (Donald Sutherland), hvis malerier den hæse kunsthandler vil gøre alt for at få fingre i – selv hvis det kræver at bruge James som brik i sit spil om »frelse, bedrageri og svindel«, som Rolling Stones-forsangeren grisk siger det i traileren.

Filmen fik en lunken modtagelse af vores udsendte på Venedig-festivalen i efteråret, men skuespilpræstationerne er flere steder blevet rost.

Det vides endnu ikke, om ’The Burnt Orange Heresy’ får dansk premiere.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af