Golden Globes-vinder Phoebe Waller-Bridge sendte lummer ‘Fleabag’-tak til Obama

Golden Globes-vinder Phoebe Waller-Bridge sendte lummer ‘Fleabag’-tak til Obama
Phoebe Waller-Bridge til Golden Globes. (Foto: Paul Drinkwater/NBCUniversal Media, LLC via Getty Images)

Phoebe Waller-Bridges successerie ‘Fleabag’ fuldendte sin pristriumf-turne i går aftes, da sæson 2 – der også vandt både Emmy’er og BAFTA’s i det forgangne år – hjemtog Golden Globes-statuetter for bedste komedieserie og bedste kvindelige hovedrolle (spillet af Waller-Bridge selv).

Og helt i ‘Fleabag’s lumre ånd sendte Waller-Bridge en ganske særlig hilsen til selveste Obama, der for nylig udråbte serien som sin favorit fra 2019.

»Tak til Obama for at have inkluderet os på sin liste. Som nogle af jer vil vide, har han altid været på min…«, gnækkede Waller-Bridge og opfordrede alle, der ikke forstod joken til straks at se ‘Fleabag’. For de uindviede kan vi dog godt afsløre, at seriens titulære hovedperson ynder at onanere til videoer af Obama, hvorfor det kærlige shout-out vakte stor morskab i Golden Globes-salen.

Se klippet her:

Læs vores anmeldelse af ‘Fleabag’ sæson 2.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af