Livestream søndagens store filmshow Robert-prisen her

Den står på stor dansk filmfest, når årets vindere af Robert-prisen skal findes på søndag. Robert er den danske filmbranches fejring af sig selv – og i den forstand det danske svar på Oscar.

I løbet af aftenen skal de bedste film såvel som serier fra 2019 findes. På filmfronten kan man formentlig se frem til, at May el-Thoukhys ‘Dronningen’ vil løbe med mange statuetter, mens serier som ‘Bedrag’ sæson 3, ‘Doggystyle’ og ’31’ dyster om guld på tv-fronten. Skuespillere som Trine Dyrholm, Dar Salim, Jesper Christensen, Esben Smed, Anders Matthesen, Marijana Jankovic og Victoria Carmen Sonne er nomineret – se alle nomineringerne her.

Årets vært er Oliver Zahle, og Blockbuster streamer som de foregående år hele molevitten live fra Tivoli Hotel & Congress Center. Søren Høy er vært i studiet, hvor vores egen filmredaktør Jacob Ludvigsen er blandt eksperterne sammen med Ann Lind Andersen og Keld Reinicke.

Livestreamen starter fra den røde løber kl. 17.30, mens selve showet starter 18.30.

Se med via linket ovenfor.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af