Mia og Frank har soveværelsesproblemer i nyt klip fra ‘Klovn: The Final’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Frank Hvam og Casper Christensen er snart aktuelle med det sidste kapitel i striben af ‘Klovn’-spillefilm, denne gang under titlen ‘Klovn: The Final’. Hvor det i de første to film var henholdsvis faderskab og venskab, der udgjorde omdrejningspunktet er det i denne ombæring ægteskabet, som står for skud.

Og i det nyeste klip fra filmen får vi en smagsprøve på, hvor hårdtprøvet Frank og Mias ægteskab er, da deres forsøg på »hygge-hygge« i soveværelset bliver spoleret af først en elevationsseng siden en proppet mave.

Som filmens trailer viste, centrer ‘Klovn: The Final’ sig om Frank og Mias mulige skilsmisse. Alt er ellers glade dage, da Frank skal fejre sin 50-års fødselsdag med en stor fest, men ved et tilfælde overhører han, at Mia overvejer at lade sig skille.

Han beslutter sig for at lægge Mia på is og rejse til Island med Casper, men ad en række omveje ender de i Lars Hjortshøjs villa på den anden side ad vejen uden mulighed for at forlade huset – Frank har nemlig bildt Mia ind, at han er på Island, hvor et vulkanudbrud har stoppet al udflyvning.

Det er som sædvanlig Frank Hvam og Casper Christensen, der står bag manuskriptet, mens deres faste instruktør Mikkel Nørgaard endnu engang er bag kameraet. ‘Klovn: The Final’ får premiere 30. januar, og det skal blive spændende at se, om den kan overgå billetslagssuccesen fra de to forgængere, der solgte henholdsvis 838.881 og 499.996 solgte billetter.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af