Netflix giver grønt lys til ‘You’ sæson 3

Netflix giver grønt lys til ‘You’ sæson 3
Victoria Pedretti og Penn Badgley i 'You'.

Mænd, der stalker kvinder for »romantisk« vindings skyld er en usund kliché fra romcom-genren, der fordærves ud i ekstremerne i det morderisk sortsatiriske og pænt creepy Netflix-hit ‘You’.

Seriens anden sæson blev frigivet tidligere på måneden og holdt, ifølge vores anmelder Freja Dam, »på mirakuløst vis niveau – med et saftigt twist«. Og nu melder Netflix, at sæson 3 allerede er på trapperne med 10 episoder i støbeskeen.

Hovedrolleindehaver Penn Badgley og dette års leading lady Victoria Pedretti vender begge tilbage som henholdsvis Joe og Love for at følge op på sæsonfinalens overraskende afsløring (ingen spoilers!), men mere ved vi i skrivende stund ikke om sæson 3, der får premiere i 2021.

Læs Frejas anmeldelse af sæson 2 HER

 

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af