’Rick and Morty’ er fanget i deres værste kapitalistiske mareridt i ny Super Bowl-reklame

’Rick and Morty’ er fanget i deres værste kapitalistiske mareridt i ny Super Bowl-reklame

Hvis du endelig skal sælge din sjæl for penge, så gør det som ’Rick and Morty’.

Traditionen tro byder hvert års amerikanske football-kulmination Super Bowl nemlig på reklamer, der ville gøre Don Draper stolt, og i år har ’Rick and Morty’ taget turen til den mørke side.

På seriens officielle Twitter-profil er en ny reklame for Pringles nemlig dukket op i nat. I den 30 sekunder lange reklame ser vi storesøster Summer og morfar Rick bekæmpe en Pringles-infiltreret Morty, der bogstaveligtalt stopper selskabets nyeste slogan »Læg Pringles sammen og skab nye smage!« ned i halsen på sin familie.

Reklamen er en finurlig meta-anklage mod chips-selskabets forsøg på at købe sig til alt, hvilket blandet andet underbygges af Ricks paniske udråb om, at han burde have set det komme, og at »de har advaret mig om det her længe!«.

Pringles valg af ’Rick and Morty’ som reklamesøjler er nok ikke helt tilfældigt – og faktisk ganske sjovt taget historikken i betragtning.

Serien har nemlig tidligere haft stor indflydelse på den amerikanske madindustri, da McDonald’s i 2017, på opfordring af den fordrukne morfar i tredje sæson, genindførte deres særlige dip Szechuan-sauce, som blev produceret i forbindelse med en ’Mulan’-kampagne i 1997.

Selvom Super Bowl først løber af stablen 7. februar, er andre brands også begyndt at markere deres indtog i de kommende reklamepauser.

Blandt andet har sodavandsmærket Mountain Dew udgivet en semi-sjov ’The Shining’-parodi med selveste Walter White (Bryan Cranston) i rollen som den gale bestyrer af The Overlook Hotel.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af