Se den første trailer til Netflix’ nye store gyserserie ‘Locke & Key’

Fra folkene bag ‘Lost’ og ‘The Haunting of Hill House’ kommer nu forårets potentielt mest binge-værdige gyserserie, ‘Locke and Key’. Netflix-serien er baseret på en række graphic novels, og forfatteren Joe Hill (‘Horns’, der blev til en film med Daniel Radcliffe) har helt ekstraordinært har haft det sidste ord i udformningen af seriefilmatiseringen.

‘Locke and Key’ har været længe undervejs, først i kuldsejlet filmform og senere som stort anlagt serieprojekt, da Netflix opkøbte rettighederne. Historien handler om Locke-familien, der efter farens død flytter til et stort gammelt (og lettere creepy) hus på landet. Et hus, der er fyldt med mystiske, magiske nøgler og et faretruende gespenst, der hvisker fra fundamentet.

‘It’-instruktøren Andy Muschietti har produceret, mens serien instrueres af Mark Romanek, der tidligere har stået bag kameraet på filmen ‘Never Let Me Go’ såvel som en længere række musikvideoer for blandt ander Beyoncé, Madonna, Michael Jackson og Justin Timberlake.

På rollelisten ses blandt andre Darby Stanchfield (‘Scandal’), Jackson Robert Scott (‘It’-filmene) og Griffin Gluck (‘American Vandal’).

‘Locke and Key’ får premiere på Netflix 7. februar.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af