Shia LaBeouf arbejder på film baseret på Kevin Abstracts liv

Shia LaBeouf arbejder på film baseret på Kevin Abstracts liv
Shia LaBeouf på filmfestivalen i Toronto i 2017. (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Shia LaBeouf fik et flot comeback sidste år med den selvbiografiske ‘Honey Boy’ (instrueret af Alma Har’el), som han skrev og selv indtog rollen som sin egen far i.

Nu pønser han allerede på filmen, der skal følge succesen op: En fortælling baseret på Brockhampton-rapperen Kevin Abstracts liv. Den officielle synopsis til ‘Minor Modifications’ lyder:

»Baseret på rapperen Kevin Abstracts liv følger denne biografiske fiktionsfilm en teenager i Texas, mens han kæmper med identitet og at finde meningsfulde relationer, flydende seksualitet og sin retning i livet«.

LaBeouf skriver som med ‘Honey Boy’ manuskriptet, mens det endnu ikke vides, hvem der skal instruere – eller spille hovedrollen som den i dag 23-årige texanske rapper.

Shia LaBeouf og Kevin Abstract er gode venner, der hver uge mødes til terapisessioner i Brockhamptons hus i L.A., hvor de taler om, hvad de hver især føler den uge. Da i-D Magazine sidste år satte dem sammen for at tale om terapi til en artikel, sagde skuespilleren, at rapperen havde været »en kæmpe del af min glæde ved livet på det seneste«. LaBeouf fortalte også, at Abstract i starten var »den mindst snaksalige motherfucker i hele rummet«, men at han begyndte at bruge sessionerne som en måde at gøre Brockhampton mere følsom på.

Til i-D Magazine fortalte Kevin Abstract, at successen havde gjort ham endnu mere paranoid, end han var i forvejen, og at terapien var en måde at håndtere hans »mærkelige tillidsproblemer«. Han fortalte også, at han nu ofte græder, om end han prøver at holde det tilbage på scenen.

Det lyder således til, at LaBeouf igen forholder sig til materiale, der ligger tæt op af hans private liv.

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af