Traileren til ’The Lovebirds’ afslører hemmeligheden bag et godt forhold: Et mord!

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

At blive eftersøgt for et mord, du ikke har begået, er ifølge den første trailer til ’The Lovebirds’ den optimale måde at sætte et nyt forhold på prøve.

Jibran (Kumail Nanjiani) og Leilanis (Issa Rae) forhold befinder sig i det stadie, hvor man virkelig skal styre sig for ikke at råbe »Get a room!« efter dem, når de med tungen nede i halsen på hinanden nyder en søndagsbrunch på deres fortrukne café. Men heldigvis lader det til, at der snart går et skår i deres overdrevne glæde.

I et komisk setup, med en stjålen bil og en akavet playliste, bliver de to anklaget for mordet på en mystisk cyklist. I et forsøg på at redde dem selv og deres blomstrende kærlighed beslutter parret sig for at tage sagen i egen hånd, og opklare mordet med politiet lige i hælene.

’The Lovebirds’ er instrueret af Michael Showalters som hans første film efter kæmpesuccesen ’The Big Sick’, der også havde Nanjiani i rollen som ’forvirret bedre halvdel’. Det er Issa Raes første store filmrolle efter succesen med hendes komedieserie for HBO, ‘Insecure’.

Nanjiani skrev selv det semiselvbiografiske manuskript til ’The Big Sick’ med konen Emily V. Gordon og blev i 2018 Oscar-nomineret for arbejdet, som Showalter efter sigende blev forelsket i ved første blik. Manuskriptet til ’The Lovebirds’ er dog skrevet af Aaron Abrams og Brandan Gall.

’The Lovebirds’ får premiere 14. maj.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af