Vin Diesel giver den fuld skrue som superantihelt i ’Bloodshot’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Han har Iron Man-lys i brystkassen, kan hele sig selv som Wolverine og kører bil som en fra ’The Fast and the Furious’. Dog er han ifølge traileren til den kommende superheltefilm ’Bloodshot’ »ikke som noget, vi nogensinde har set før!«.

Baseret på den populære tegneserie fra 1990’erne af sammen navn er ’Bloodshot’ historien om en afdød soldats nanoteknologiske genopståen og hans hævn over dem, der bragte ham tilbage fra de døde for at skabe en nådesløs dræbermaskine. Og at dømme ud fra traileren står én ting klart: Vin Diesels robuste udtryk er perfekt til rollen som Sonys nyeste bistre antisuperhelt.

’Bloodshot’ bliver Dave Wilsons ilddåb som instruktør. Han er kendt for sin skarpe håndtering af enorme budgetter som del af effekt-afdelingerne på actionbaskere som ’Avengers’ og ’Star Wars’ og computerspillene ’BioShock’ og ’Halo’. Hans erfaring med computereffekter lover muligvis godt for ’Bloodshot’s visuelle side, men om hans debut kan løfte superheltefilmen til mere end blot et flot actionbrag, må vi vente til marts med at få afsløret.

På trods af den genkendelige origin storys udvandede præmis er der alligevel et eller andet over ’Bloodshot’s første trailer. Den uafbrudte action, leveret med et visuelt glimt i øjet, blandet med Vin Diesels iskolde håndtering af de latterlige omstændigheder gør det svært ikke at se frem til filmen, der meget vel – hvis den bliver en succes – kan være startskuddet til en større franchise.

’Bloodshot’ får dansk premiere 19. marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af