’American Psycho’-castet syntes, at Christian Bale var »den værste skuespiller, de nogensinde havde set«

’American Psycho’-castet syntes, at Christian Bale var »den værste skuespiller, de nogensinde havde set«
Christian Bale i 'American Psycho' i 2000.

Tager man et kig på Christian Bales bagkatalog, udgør hans rolle som stjernepsykopaten Patrick Bateman i ’American Psycho’ fra 2000 et helt essentielt, karrieredefinerende kapitel. Men som Christian Bale nu 20 år senere har måttet erfare, var der ikke mange imponerede miner at spore på optagelserne.

I et nyt interview med Movie Maker fortæller Christian Bale, at hans ’American Psycho’-medspiller Josh Lucas i forbindelse med optagelserne til ’Ford v. Ferrari’, som de begge spiller med i, fortalte Bale, hvad resten af ’American Psycho’-castet havde tænkt om Bales hovedrollepræstation.

»Han informerede mig om, at alle de andre skuespillere syntes, jeg var den værste skuespiller, de nogensinde havde set,« fortæller Bale i interviewet. »Han fortalte mig, at de blev ved med at se på mig og tale om mig og sige: ’Hvorfor kæmpede Mary (instruktør Mary Harron, red.) for denne her fyr? Han er forfærdelig’. Og det var ikke før han så filmen, at han ændrede mening«.

Efter sigende skulle det også have været en mindre tilfældighed, at rollen som den Brett Easton Ellis-forfattede amerikanske psykopat endte hos Bale, så måske misundelse har spillet en rolle blandt de øvrige medvirkende. Eller også er Bales tidlige værker bare lidt for new wave for deres smag, som man siger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af