Den nye serie fra manden bag ‘The Raid’ er vold i sin reneste form – se traileren til ‘Gangs of London’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktør Gareth Evans’ nye actionserie serverer hårdkogt vold i sin reneste form, men viser forhåbentlig også, at et rigtig godt blodbad handler lige så meget om det, der sker, inden volden slår sig løs.

Walisiske Evans er manden ‘The Raid’-filmene, som vi kårede til en af de vigtigste film i 2010’erne. Instruktøren har de seneste 20 år givet mange store amerikanske produktioner baghjul, og han er kendt for at trække på asiatisk kampsportskultur og at fylde sine velkoreograferede film til bristepunktet med adrenalin, stunts og lange indstillinger, som ikke giver plads til fejl.

Med ’Gangs of London’ er der lagt op til udspekuleret familiær magtkamp ala ’Succession’ og ‘Game of Thrones’ møder ’Oldboy’. Traileren antyder historien om en kriminel klans fald fra toppen af fødekæden, efter familieoverhovedet tager en kugle i panden på et snusket hotel.

Imens familien forsøger at rejse sig og genvinde kontrollen over et netværk af bander i London, gør den uregerlige søn (Joe Cole fra ‘Peaky Blinders’) sig klar til kamp. Han mener nemlig ikke, at blod skal betales tilbage med gennemtænkte strategier, og som han, bevæbnet til tænderne, svarer sin fars tidligere rådgiver: »I’m not interested in peace.«

Udover Cole ses også Michelle Fairley, Colm Meaney, Sope Dirisu på rollelisten i serien. Som det altid er med Evans, er de rigtige stjerner dog holdet af stunt- og martial arts-folk, som brillerer foran kameraet, der styres af Evans faste fotograf og medskaber af ’Gangs of London’, Matt Flannery.

Den Sky-producerede ’Gangs of London’ får dansk premiere på HBO Nordic, men det vides endnu ikke hvornår.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af