Første trailer til imødeset Jordan Peele-produceret ’Candyman’-reboot er ude

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Candyman. Candyman. Candyman. Candyman. Candy… Okay, vi lader overmodet være op til de stakkels medvirkende i det nye reboot af 90’er-horrorklassikeren ’Candyman’ (det tæller ikke, når man ikke siger det lige efter hinanden, vel?), der i dag har fået sin første officielle trailer – der helt oplagt delikat krydret med et dystert mix af Destiny’s Child-klassikeren ’Say My Name’.

Jordan Peele, der blandt andet står bag de kuldegysningsfremkaldende, hypede horrorperler ’Get Out’ og ’Us’, har været med til at støve Clive Bakers gyserfortælling (der i 1992 blev udødeliggjort som filmen ’Candyman’ af Bernard Rose) af og give den en såkaldt »spiritual sequel«.

I den nye ’Candyman’ vender vi tilbage til Chicago-nabolaget (der i 2020 har undergået en gentrificering), hvor hele legenden begyndte. Her møder vi Anthony McCoy (spillet af Yahya Abdul-Mateen II), der overlevede Candymans hærgen for knapt 30 år siden.

Rollen som Candyman i 2020 spilles – præcis som i 1992-versionen – af Tony Todd. Også Vanessa A. Williams, der spillede rollen som Anthonys mor, vender tilbage i samme rolle. Udover gengangerne rummer rollelisten navne som Teyonah Parris (’Dear White People’) og Nathan Stewart-Jarrett (’Utopia’).

’Candyman’ er instrueret af Nia DaCosta, der i 2018 brød igennem med ’Little Woods’ og sidenhen blandt andet har instrueret afsnit af ’Top Boy’. Jordan Peele har været med til både at skrive og producere filmen.

‘Candyman’ får amerikansk premiere den 12. juni.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af