Hopper vender tilbage i ‘Strangers Things’ sæson fire – se første snefyldte teaser

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

(Spoilers for ‘Stranger Things’ sæson tre)

Præcis hvad skete der med ‘Stranger Things’ mest elskværdige karakter, Hopper (David Harbour), i slutningen af tredje sæson? Led han heltedøden, eller overlevede han eksplosionen og blev ført til et russisk fængsel?

Mysteriet har været særdeles omdiskuteret, men nu er Duffer-brødrene endelig klar med et endegyldigt svar. I den første teaser for ‘Stranger Things’ sæson fire, der netop har påbegyndt optagelserne, ser vi David Harbours karakter i en snedækket fangelejr i Rusland.

I en pressemeddelelse, underskrevet »From Russia With Love«, udtaler Duffer-brødrene:

»Vi er meget glade for officielt at kunne bekræfte, at produktionen af ‘Stranger Things’ sæson fire nu er undervejs – og endnu mere glade for at kunne offentliggøre Hopper’s tilbagevenden! Også selvom det nu ikke er udelukkende gode nyheder for vores ‘amerikaner’: Han sidder i fængsel langt hjemmefra i den snedækkede ødemark Kamchatka, hvor han vil møde farer i både menneskelig og anden form. Samtidig, tilbage i byerne, begynder en ny rædsel at vise sig – noget, der længe har været begravet. Noget, der forbinder alting«.

Serieskaberne fortæller også, at sæson fire tegner sig til at blive den største og mest skræmmende sæson hidtil.

Der er endnu ikke offentliggjort en premieredato, men optagelserne strækker sig efter sigende helt frem til august 2020, hvilket udelukker en sommerudgivelse. Noget tyder altså på, at premieren falder sent i 2020 eller i starten af 2021.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af