Kom til forpremiere på ’En helt almindelig familie’ – præsenteret af Soundvenue og Winter Pride

Kom til forpremiere på ’En helt almindelig familie’ – præsenteret af Soundvenue og Winter Pride
Agnete (Mikkel Boe Følsgaard) og hendes to døtre i Malou Reymanns 'En helt almindelig familie'. (Foto: Jonas Svensson)

Malou Reymann er kendt som skuespiller, men nu springer hun ud som instruktør med en dybt personlig film, som vi sammen med Winter Pride har den store glæde af at kunne vise ved en af de første visninger i Danmark 18. februar i Empire Bio.

’En helt almindelig familie’ handler om 11-årige Emma, hvis verden vendes på hovedet, da hendes far Thomas springer ud som transkønnet. Både far og datter kæmper for at holde fast i alt det, de havde sammen, mens de samtidig må acceptere, at alting er anderledes nu. For kan Thomas, der nu hedder Agnete, stadig lide fodbold? Og kan man overhovedet være far, når man er en kvinde?

Historien er baseret på Malou Reymanns egen barndom, hvor hendes far sprang ud som kvinde. Og vi har den store glæde af, at både Malou og hendes far, Helene, stiller op til Q&A efter filmen. Her vil vi både snakke om deres personlige historie, og om arbejdet med filmen, inklusive castingen af Mikkel Boe Følsgaard som Agnete.

’En helt almindelig familie’ er en varm, nuanceret, sjov og særdeles velspillet film (Kaya Toft Loholt er et fund i rollen som Emma), der sætter det 31-årige multitalent Malou Reymann i scene som en af de mest spændende unge instruktører på den danske filmhimmel.

Køb billet HER – og tilmeld Facebook-event HER.

’En helt almindelig familie’ – præsenteret af Soundvenue og Winter Pride
Tirsdag den 18. februar kl. 20.00
Empire Bio i København

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af