Lil Dicky splitter sig i to i den selvbiografiske serie ‘Dave’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Satirerapperen Lil Dicky har fået sin egen meta-serie, der handler om Dave Burd aka Lil Dickys kamp for som hvid rapper at blive accepteret som stjerne i en musikindustri, som mange har ønsket at ekskludere ham fra.

Lil Dicky spiller sig selv, i hvad der ligner en dualistisk tilværelse for den nu 31-årige rapper fra Pennsylvania. I traileren til ‘Dave’, som han selv er medskaber på, splitter han sig således i to.

Han skal nemlig balancere det hårde hiphop-miljø som Lil Dicky med sure konkurrenter, sprut og damer og samtidig bevare roen som privatpersonen Dave, der godt kan lide at hygge sig, og hvis største problem lader til at være at købe de helt rigtige cornflakes i supermarkedet, inden han løber tør for morgenmad.

‘Dave’ kommer på Hulu 5. marts, mens det endnu ikke vides, om vi får den at se herhjemme.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af