Se den udsøgte første trailer til Wes Andersons stjernebombarderende ‘The French Dispatch’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den første trailer til Wes Andersons første liveaction-film siden ‘The Grand Budapest Hotel’ er nu landet – og ‘The French Dispatch’ har på overfladen flere ting til fælles med storhittet fra 2014, heriblandt en historisk og europæisk setting.

Den nye film foregår nemlig i Frankrig og følger en amerikansk avis i en (fiktiv) fransk by. Traileren emmer af klassiske Wes Anderson-træk som en udsøgt mise en scene, voiceover, kapitelinddeling og deadpan-humor i banevis. Men også tilsyneladende nye spændende træk som et skift mellem farver og sorthvid.

Wes Anderson, hvis seneste film var stop motion-filmen ‘Isle of Dogs’, har de senere år altid kunnet tiltrække et stjernecast, men denne gang overgår han unægteligt sig selv. Lad lige fastslå den danske premieredato – 3. september – før vi lister overflødighedshornet af såvel faste Anderson-navne som nytilkommere til hans særegne filmunivers:

Frances McDormand, Benicio Del Toro, Timothée Chalamet, Saoirse Ronan, Bill Murray, Adrien Brody, Owen Wilson, Leá Seydoux, Elisabeth Moss, Edward Norton, Tilda Swinton, Christoph Waltz, Jeffrey Wright, Willem Dafoe, Jason Schwartzman Liev Schreiber, Rupert Friend, Henry Winkler, Bob Balaban, Tony Revolori, Mathieu Amalric.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af