‘Sex Education’ vender tilbage med sæson 3 – se Netflix’ annonceringsteaser

‘Sex Education’ vender tilbage med sæson 3 – se Netflix’ annonceringsteaser
Aimee Lou Wood, Simone Ashley og Asa Butterfield i 'Sex Education' sæson 2.

Highschool-serien ‘Sex Education’ er et af Netflix’ stærkeste trumfkort i disse år, og det er derfor ikke overraskende, men alligevel glædeligt: Streamingtjenesten kan nu melde ud, at serien vender tilbage med sæson 3.

Det gør de gennem en video, hvor skuespilleren bag rektor rektor Groff, Alistair Petrie, giver den som kunsthistoriker, der med stor gravitas introducerer til portrætbilleder af seriens bærende karakterer.

Vores anmelder gav fire stjerner til sæson 2 og skrev, at det er svært ikke at holde af eskapaderne på Moordale High, der har en »solid kerne af interessante, sårbare og ikke mindst pinlige fortællinger om livet i hormonjunglen«.

Hvornår ‘Sex Education’ vender tilbage, vides endnu ikke, men produktionen går i gang i år, så et godt bud er første halvdel af 2021.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af