Steven Spielberg-serie fra 80’erne genoplives: Se traileren til ’Amazing Stories’

Der er dømt 80’er-nostalgi, sci-fi-mysterier og fantastiske historier en masse dette forår på Apple TV+, når Steven Spielbergs antologiserie ’Amazing Stories’ genoplives.

’Amazing Stories’, der løb over to sæsoner med i alt hele 45 afsnit fra 1985, bestod af dramatiske science fiction- og fantasy-fortællinger af forskellig art, der blev vækket til live af en perlerække af forskellige forfattere og instruktører – lige fra Martin Scorsese til Burt Reynolds.

Den nye sæson af serien, der således får samme navn som originalshowet, er ligeledes skabt af Steven Spielberg, der blandt andre får hjælp af Adam Horowitz og Edwad Kitsis (’Lost’, ’Once Upon a Time’) på produktionssiden.

Mark Mylod, der var en af instruktørkræfterne bag ’Game of Thrones’, er blandt den nye række af instruktører, der varetager et afsnit, mens navne som Edward Burns, Austin Stowell (’Whiplash’), Kerry Bishe (’Halt and Catch Fire’, ’Scrubs’) og Victoria Pedretti (’You’) er at finde på rollelisterne til de forskellige afsnit.

Første forsmag på serien – akkompagneret af højdramatiske toner – er ude, og den byder på alt fra superhelte-bedstefædre, overnaturlige fænomener og masser af mystik.

‘Amazing Stories’ får premiere på Apple TV+ den 6. marts.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af