Traileren til A24’s ridderfilm ’The Green Knight’ med Dev Patel er næsten for perfekt

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det kan ikke altid betale sig at glæde sig alt for meget til en film alene baseret på en dødlækker trailer. Men det nyeste smugkig på det tidsdefinerende indieselskab A24’s mystiske genfortælling af sagnet om Kong Arthur gør det svært ikke at tælle ned til ’The Green Knight’.

I traileren giver Dev Patel (’Slumdog Millionaire’) alt, hvad remmer og tøj kan holde i den meget fysiske rolle som Kong Arthus hensynsløse nevø, ridder Sir Gawain.

Historien til ‘The Green Knight’ er baseret på et digt fra det 14. århundrede, hvori en af Kong Arthurs fjender forvandler kongerigets mest loyale ridder til et mystisk grønt væsen, som fremover skal teste Arthurs undersåtters mod.

I traileren ses Sean Harris (’Mission Impossible’) som Arthur, der – ganske som den gamle historie dikterer – sender sin rebelske nevø ud for at finde den grønne ridder, som en form for manddomsprøve. Traileren viser Patels mange udfordringer i den forbindelse, der ikke mindst kommer til udtryk gennem de mentale dæmoner, der propper traileren til bristepunktet med vrangforestillinger i sanselige slowmotionsekvenser.

Med ’The Green Knight’ vender instruktør David Lowery tilbage til A24, som han i 2017 producerede sin anmelderroste ’A Ghost Story’ med. Her viste Lowery en legende tilgang til dybe traumer, hvilket ’The Green Knight’ også lader til at være præget af.

Det vides endnu ikke, hvornår – eller om – ’The Green Knight’ får dansk premiere.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af