’Uncut Gems’-skabernes næste projekt i støbeskeen

’Uncut Gems’-skabernes næste projekt i støbeskeen
Benny Safdie (tv.) og Josh Safdie (th.) med Adam Sandler. (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Brødrene Benny og Josh Safdie høstede tidligere på massiv succes for deres frenetiske opalpusher-perle ’Uncut Gems’ med Adam Sandler i en formidabel hovedrolle. »Scorseses arvtagere«, kaldte vores filmredaktør endda makkerparret. Nu er Safdie-brødrenes næste træk annonceret, og denne gang er der tale om en komedieserie skabt i samarbejde med den canadiske skuespiller og komiker Nathan Fielder (’Nathan for You’).

Den kommende serie, der netop har fået grønt lys af Showtime, får titlen ’The Curse’. Og det er såmænd også en sådan, som titlen indikerer, der er tale om i selve plottet: En mystisk forbandelse, der hviler over et ægtepar, der deltager i et fiktivt tv-program på HGTV (Discoverys Home & Garden Television).

Nathan Fielder indtager rollen som manden i det forbandede par, mens Benny Safdie spiller producer på showet. Fielder og Benny Safdie har skrevet serien, mens Safdie-brødrene instruerer. Resten af kortene omkring serien holder trioen tæt på kroppen lidt endnu, så der er endnu intet nyt om resten af rollelisten, eller hvornår vi kan vente at se serien rulle over skærmen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af