Daniel Radcliffe lukker ‘Harry Potter’-døren (mere eller mindre) endegyldigt

Daniel Radcliffe lukker ‘Harry Potter’-døren (mere eller mindre) endegyldigt
Daniel Radcliffe (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images for WarnerMedia.)

Daniel Radcliffe kommer højst sandsynligt aldrig til at sætte sine ben på settet af Hogwards igen, fortæller skuespilleren i et interview med Variety.

»Jeg bryder mig ikke om at sige nej til noget, men det (at spille Harry Potter igen, red.) er ikke noget, jeg bestræber mig på at gøre«.

Den 30-årige skuespiller blev stillet spørgsmålet, da der florerede rygter om, at han vil genoptage sin rolle som ’the boy who lived’ i David Yates ’Fantastiske skabninger’-franchise, som strækker J.K. Rowling novelle på 128 sider til fem film med Eddie Redmayne som troldmanden Newt Scamander.

»Jeg føler, at de film klarer sig helt fint uden os«, siger Radcliffe med reference til sine venner Emma Watson (Hermione) og Rupert Grint (Ron). »Og jeg har det egentlig helt fint med det. Jeg kan godt lide, sådan som mit liv er nu. Jeg siger ikke, at jeg aldrig vil knytte mig til en franchise igen, men lige nu er jeg glad for den fleksibilitet, min karriere nu engang har. Og jeg har ikke lyst til at være knyttet til en bestemt ting år ud i fremtiden«.

Radcliffe kan for tiden ses i den flippede actionfilm ’Guns Akimbo’ og har efter Potter gjort sig bemærket i blandt andet indie-darlingen ’Swiss Army Man’ og den mærkelige miniserie ’Miracle Workers’ på cv’et.

Den tredje film om Rowlings ’Fantastiske skabninger’ får premiere 12. november 2021.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af